Комедија „Брак – Мрак“ на репертоару Бојничког Дома културе

На репертоару Дома културе „Бојник“ у Петак 21.05. је дуо комедија „Брак – Мрак“. Улазнице за представу су обавезне и бесплатне.

Ваше улазнице за позоришну представу Брак – Мрак можете преузети на билетарници Установе Дом културе „Бојник“ сваког дана у времену од 07:00 часова до 15 часова, а на дан представе до 19:50 часова, ако буде преосталих улазница.

После колико година се оно чувено „и у добру и у злу, до краја живота „претвара у свакодневну борбу са иритантним навикама Вашег брачног партнера, а брак постаје борба за мало сопственог простора и мира? Дуо комедија “Брак- мрак” се допадљиво и довитљиво игра са духовитим и прецизним распознавањем типова супружника, те даје сваком гледаоцу и гледатељки одушка у смехотресним рецептима како се ресити брачних мука. Глумци Александра Белошевић и Јанко Цекић нас у улогама брачних терапеута вешто воде кроз разне размирице помажући да се насмејемо ситуацијама у којима се брачни партнери свакодневно налазе. Али и да кроз хумор превазиђемо све фазе прилагођавања у заједничком животу. Ово је питка комедија у којој свако може и себе и свог партнера да поистовети са барем неколико ликова и да “мрачне делове свог брака зачини прстохватом хумора и подгреје га.

НАПОМЕНА: Што се тиче улазница, постоји ограничење у броју места у складу са препорукама кризног штаба за време пандемије Covid-19 вирусом, те вам предлажемо да ваше улазнице обезбедите на време.

Хвала на разумевању,

колектив Установе Дом културе „Бојник“ Бојник